Ka shume mundesira udhetimi per te vajtur ne Lukove. Le te fillojme me mundesine me interesante dhe me praktike dhe konkretisht me makinen e secilit. Duke ardhur nga Tirana dhe duke lene pas Vloren, udlietojme nepermjet Kgushtices fantastike te Llogarase me tej per ne drejtim te Sarandes. Mbas Himares fshatrat jane me te vogla dhe rruga qe pershkohet eshte mahnitese.

Kliko në foto