Kush shikon gjirin e detiti poshte bujtines “Dhomat Lumra”, nuk do ta kete te lehte per ta harruar. Pa ekzagjeruar, kemi te bejme me nje nga gjijt deti me te bukura ne te gjithe Rivjem e bukur dhe magjepsese shqiptare.

Kliko në foto