Yetem duke bere nje shetitje 15 minutash mund te arrish poshte ne plazh. Kjo ne vetvete eshte nje pervoje ! Pergjate nje peisazhi prej ullinjsh shekuliore dhe te sistemuara me kujdes ne taraca, rruga gjarperon perposhte deri ne det. Gjithmone perseri shfaqen pamje fantastike ne drejtim te gjirit te detit dhe siper maleve. Kjo rruge eshte me te vertete sheruese, si peejte ashtu dhe tatepjete.