Lumra Rooms (Dhomat Lumra) eshte nje bujtine (hotel) per qendrim prej tri ditesh dhe i ndertuar sipas stilit te nje vile romake. Eshte nje bujtine modeme nga te gjitha anet. Dhomat shume te bukura kane pamje nga deti i hapur. Atje, duke qendruar ne tarace, ke pershtypjen sikur fluturon. Te gjitha taracat qe zbukurojne apartamentet kane siperfaqe te gjere, te zbukuruara me kolona klasike dhe te pajisura secila me tryeze dhe karrike.

Kliko në foto