Kush deshiron te takoje mysafire te tjere te detit, duhet te gjendet atje gjate sezonit. Aty eshte i hapur per ta nje bar i vogel me pije freskuese per te miren e mysafireve te plazhit. Ndersa ne muajt e tjere kushdo mund ta kete te gjithe gjirin ne dispozicion te tij. Nga mezi i prillit deri nga mezi i nentorit ketu ka diell, eshte ngrohte dhe uji i detit eshte si ne vaske te banjos.