Shushurima e embel e dallgeve, flladi i lehte qe vjen nga deti dhe aroma e luleve ne ajer te krijojne besimin se ndodhesh ne parajse. Here pas here del perpara nje anije peshkimi ose bariu miqesor kalon me kopene e tij. Ata nuk i shkaktojne mysafirit te detit aty poshte ne plazh asnje bezdisje. Perse duhet t’i shkaktojne ?