Nderkohe, Shqiperia ka gjithashtu rruge shume te mira. Ne qofte se dikush deshiron te shkoje ne fshatra te vogla perbri ketyre rrugeve, tashme ekzistojne tabela treguese te cilat te tregojne me siguri se ku po shkon. Prandaj ne rikonjicionin e ketij lloji eshte e detyrueshme te perdorni nje makine fuori strada (malore). Dhe sa me e larte te jete ajo, aq me mire eshte.
(Bild anklicken)