Ne keto vise nuk ka vend te pershkruhen aventura jashterrugore te ekzagjeruara, por ka mjaft per te pare dhe vizituar.
Qendra « Dhomat Lumra » (Lumra Rooms) per udhetime turistike ditore ndodhet per fat te mire pikerisht ne vendin e nisjes : deri ne Saranda jane 30 km, 55 km deri ne Butrint, i cili eshte qendra me e rendesishme i germimeve antike ne Shqiperi.
Edhe per ne Gjirokaster nevojitet vetem nje dite per te vajtur dhe kthyer pa asnje, problem.