Kjo vlen edhe per Lukoven, e cila do te ndryshoje nga viti ne vit. Plazhi qe paraqitem ketu ne sezoni kryesor tashme frekuentohet mire. Por akoma me _ dashur eshte nje plazh i dyte, i quajtur « Shpelle”, rreth 4 km prapa plazhit tone. Sepse aty, per kenaqesine e me shume turisteve te plazhit, ka rere te holle dhe ata do te shkojne me teper aty. Kjo per eksluzivitetin qe gezon plazhi yne dhe per kafshet qe ndodhen aty eshte nje rrethane e lumtur. Keto jane te gjitha mendime te jashteme, te cilat mund te degjohen me endje. Avantazhi i « Lumra Rooms » eshte nje avantazh tjeter dhe shume me i rendesishem: