.Kuadri i krijuar nga familja Bara per bujtinen e saj nuk do te ishte me i mire se ai qe eshte zgjedhur. Nga njera ane hoteli eshte ndertuar ne nje menyre estetike ne menyre bindese, nga ana tjeter permasat e ambientit te brendshem i pershtaten ambientit rrethues. Atmosfera karakteristike tashme pothuajse luksoze i pershtatet ne menyre harmonike peisazhit ekzistues. Por kjo nuk eshte aresyeja kryesore qe te vijme ketu. Vetem mbasi te kemi provuar mikpritjen e sinqerte dhe perzemersine e Mikpritesit, mund te kuptoni